Slideshow image
Previous Next
ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ & ΣΤΟ ΣΑΝΤΑΣΚΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ (αναβιώνει το έθιμο)«Αδώνια» στο ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ HOTEL SIRIS 4*

ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΣΕΡΡΕΣ-ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ

** & ΣΤΟ ΣΑΝΤΑΣΚΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ **

!!! ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ 199€  ΕΩΣ 14/3 ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!

ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ

ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ HOTEL SIRIS 4*

4ήμερη οδική εκδρομή από 17/4 εώς 20/4/2020

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν 
 • Αναστάσιμο δείπνο το Σάββατο το βράδυ (μαγειρίτσα κ.λ.π)
 • Νηστίσιμο δείπνο το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής
 • Πασχαλινό γεύμα με ψητά αρνιά (με πολλα εδέσματα,κρασί,ουζάκια & μεζεδάκια & ζωντανή μουσική)
 • 3 Πρωινά σε πλούσιο μπουφέ
 • 3 Διανυκτρεύσεις στο πολυτελές HOTEL SIRIS 4*
 • Αρχηγός - Συνοδός του γραφείου μας 
 • Ξενάγηση σε όλη τhν διαδρομή και τα μέρη που θα επισκεφθούμε
 • ΔΩΡΟ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ & ΤΣΟΥΡΕΚΙ & ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Φόρος διαμονής  3,00€ 
 • Και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
 • Προαιρετική είσοδος στο σπήλαιο Αλιστράτη

** ΠΡΟΣΟΧΗ...ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΩΣ 14/3  199€

ΑΠΟ 14/3 εώς τέλος...210€

& ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΡΙΛΙΟ 228€

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

***Απαραίτητη η ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο (για την επίσκεψη στο Σαντάσκι της Βουλγαρίας)

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ..280€

Στις Σέρρες το Πάσχα αναβιώνουν πανάρχαια έθιμα με ιδιαίτερο συμβολισμό. Πολλά από αυτά τα έθιμα ήρθαν στις Σέρρες από τους πρόσφυγες της Θράκης, του Πόντου και της Μικράς Ασίας, ενώ άλλα διατηρηθήκαν από τα οθωμανικά χρόνια και άλλα βρίσκουν τις ρίζες τους στην Αρχαία Ελλάδα. Όλα μαζί συνάδουν τις ιδιαιτερότητες του νομού και τον πολιτισμό που διατηρεί ο τόπος, παρά το πέρας των χρόνων.

1η Μέρα..ΑΘΗΝΑ - ΣΕΡΡΕΣ

Αναχώρηση στις 07.30 από Αθήνα, ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και της Λάρισας και συνεχίζουμε προσπερνώντας τη Θεσσαλονίκη για να καταλήξουμε στην πόλη των Σερρών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου, Δείπνο με νηστίσιμα και αρτύσιμα εδέσματα & διανυκτεύρεση..

2η Μέρα..ΣΕΡΡΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ - SANTASKI

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τo SANTASKI. Άφιξη και διέλευση των συνόρων κατόπιν ελέγχου διαβατηρίων. Άφιξη στο Σαντάνσκι, χρόνος ελεύθερος για καφέ, γεύμα και ψώνια στην πλούσια αγορά. Το Σαντάσκι  Είναι πόλη η οποία ανήκει στην επαρχία Μπλαγκόεβγκραντ και βρίσκεται σε κοιλάδα στους πρόποδες των Όρεων Πιρίν, στις όχθες του Ποταμού Σαντάνσκα Μπίστριτσα. Είναι πόλη με πολλές ιαματικές πηγές, που το καθιστούν πολύ δημοφιλή προορισμό για ανάπαυση και αναψυχή. Στη συνέχεια   φτάνουμε στη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ όπου στον ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ της υπάρχουν πάνω από 300 είδη πουλιών. Φτάνοντας στο χωριό ΚΕΡΚΙΝΗ θα επισκεφτούμε το οικολογικό κέντρο της. Εκεί θα υπάρξει ενημέρωση με σλάϊτς (και προαιρετική περιήγηση της Λίμνης με βάρκα) παραμονή, για καφέ και ελεύθερος χρόνος για την βόλτα μας.. Κατόπιν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση & Αργά το βράδυ και ώρα 23:00 θα μεταβούμε στο Ιερό ναό , όπου θα παρακολουθήσουμε το Χαρμόσυνο γεγονός της Ανάστασης Του Κυρίου (Λαμπάδες θα μοιραστούν σε όλους τους πελάτες μας) Γυρίζοντας στο ξενοδοχείο τα γιορτινά στρωμένα τραπέζια σας περιμένουν για να τσουγκρίσετε τα κόκκινα αυγά και για να ανταλλάξετε ευχές. Η αχνιστή μυρωδάτη μαγειρίτσα έχει τον πρώτο λόγο στο βραδινό σας μενού!!!!

3η Μέρα...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 

Πασχαλινό ξύπνημα με πλούσιο εορταστικό πρωινό. Στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου οι ψησταριές θα  έχουν στηθεί από νωρίς το πρωί για το έθιμο του ψησίματος του οβελία. Το παραδοσιακό κοκορέτσι δεν θα λείπει από το Λαμπριάτικο τραπέζι με άφθονο κρασί, τσίπουρο και μεζέδες. Και μην ξεχνάτε παραδοσιακή μουσική θα μας συνοδέψει καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτινής αυτής ημέρας με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Το απόγευμα προαιρετική επίσκεψη στην πόλη των Σερρών για το απογευματινό μας καφέ ή βόλτα.Επιστροφή στο ξενοδοχείο- διανυκτέρευση.

4η Μέρα....ΣΕΡΡΕΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας, στο μπούφε του ξενοδοχείου, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Πρώτη μας στάση στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ επίσκεψη(έξοδα ατομικά).Το «Σπήλαιο της Αλιστράτης» έχει γεωλογική ιστορία που εκτείνεται σε βάθος τριών εκατομμυρίων χρόνων, βρίσκεται στο νομό Σερρών και αποτελείται από ένα χιλιόμετρο απίστευτα όμορφης διαδρομής, ανάμεσα σε σταλακτίτες και σταλαγμίτες, σε βάθος εξήντα μέτρων.Η θερμοκρασία είναι σταθερή στους δεκαοκτώ βαθμούς χειμώνα - καλοκαίρι, η υγρασία υψηλή, σε αυτήν οφείλεται ο πλούσιος σταλακτικτικός και σταλαγμιτικός διάκοσμος. Φιλοξενεί από τους πιο σπάνιους γεωλογικούς σχηματισμούς που βρέθηκαν σε σπήλαιο, με πιο εκπληκτική ατραξιόν τους «εκκεντρίτες», σταλαγμιτικούς σχηματισμούς που μοιάζουν με χνούδι και δημιουργούνται εξαιτίας της διαφυγής προς πολλές, και όχι μόνο σε κάθετη κατεύθυνση, του σταλαγμιτικού υλικού.Το φαράγγι αξιοποιήθηκε το 1998 περίπου είκοσι χρόνια από την ανεύρεση του, με χρήση και ευρωπαϊκών πόρων και σήμερα εξάγει τεχνογνωσία σε άλλα σπήλαια του εξωτερικού.Τέλος με ενδιάμεσες στάσεις, φτάνουμε στην Aθήνα με τις καλύτερες γιορτινές αναμνήσεις.

ΤΗΛ.ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ. 210 27 72 954

ΚΙΝΗΤΟ. 694 45 76 719

********************************************************