Slideshow image
Previous Next
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ / ΡΟΔΟΣ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΙΠΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ-Ι.Μ.ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ-ΣΥΜΗ-ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ (ΡΟΔΟΥ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

!!! 298€ !!!

6ήμερη ακτοπλοική εκδρομή από 4/9/2020  εώς 9/9/2020

**ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 16/5 ΣΤΑ 298€ ΜΕΤΑ Η ΤΙΜΗ ΑΛΛΑΖΕΙ 330€

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ..+60€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Ξενοδοχείο 3* στο κέντρο της Ρόδου
 • Ακτοπλοικά εισιτήρια από Πειραιάς-Ρόδο με αριθμημένες θέσεις
 • Ακτοπλοικά ειστιτήρια από Ρόδο-Πειραιά με αριθμημένες θέσεις
 • 4 Πρωινά στο ξενοδοχείο με ανοιχτό πλούσιο μπουφέ
 • 3 Διανυκτερεύσεις στο κέντρο της Ρόδου 3*
 • Μεταφορές και περιηγήσεις με τοπικό πολυτελές πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα μας
 • Μεταφορά από & πρός Πειραιά με δικό μας πολυτελές πούλμαν
 • Αρχηγός-Συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

*** ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ CABRIO ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ.

ΔΕΝ ΠΕΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Την μονοήμερη κρουαζιέρα μας στον Ι.Μ.Πανορμίτης-Σύμη η οποία είναι προαιρετική
 • Το φόρο διαμονής που είναι 1,5€ την βραδιά
 • Φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα μας

1η Μέρα.4/9/2020

Νωρίς το μεσημέρι συγκέντρωση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και 18:00 απόπλου του πλοίου για το όμορφο νησί των Δωδεκανήσων, την Ρόδο. Το ταξίδι μας είναι βραδινό αλλά η θέα που θα αντικρίσουμε φτάνοντας στο λιμάνι του νησιού καθώς ο ήλιος χρυσώνει την θάλασσα, χρυσώνει και τα δύο αγάλματα, τον έλαφο και την ελαφίνα, στημένα σε κολόνες στην είσοδο του αρχαίου λιμανιού. Στην ίδια θέση που η παράδοση λέει ότι βρισκόταν και ο περίφημος Κολοσσός, ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου. Το πελώριο ορειχάλκινο άγαλμα του θεού Ήλιου να κρατάει έναν αναμμένο πυρσό.Διανυκτέρευση εν πλώ.

2η Μέρα.5/9/2020

Αποβίβαση από το πλοίο και επιβίβαση στο πούλμαν. Σήμερα η ημέρα μας είναι αφιερωμένη στην πανέμορφη Ρόδο και την ιστορική Παλιά Πόλη, το ακριβό στολίδι της Ρόδου. Κάθε της γωνιά κρύβει και μία έκπληξη.Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας και ξεκούραση ή ελευθερος χρόνος για να κάνετε την βόλτα σας. Συγκέντρωση στις 16.00 στην reception και αναχώρηση με τουριστικό λεωφορείο cabrio για βόλτα στην πόλη της Ρόδου και να ζήσετε την ζωντάνια της και ταυτόχρονα να την απολαύσετε φωτισμένη, πραγματική ζωγραφιά. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην παλιά πόλη.Διανυκτέρευση.

3η Μέρα..6/9/2020

ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

4η Μέρα..7/9/2020

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για την προαιρετικη μας κρουαζιέρα για να μας μεταφέρει στο λιμάνι απ’ όπου θα πάρουμε το καραβάκι με προορισμό το μικρό νησί της Σύμης. Εδώ που γη και ουρανός σμίγουν σ’ αυτό το πολύχρωμο και γεμάτο ιστορία νησί αντίκρυ από την Μικρασιατική ακτή. Το καταγάλανο της θάλασσας αντανακλάται πάνω στις ολόφωτες, χαρούμενες προσόψεις των σπιτιών και η Σύμη υποδέχεται τους ταξιδιώτες που αναζητούν κάτι διαφορετικό από τα πολυδιαφημισμένα νησιά. 09:00 επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για την Ιερά Μονή του Πανορμίτου, μετά από μιάμιση ώρα περίπου φθάνουμε στην Ιερά Μονή που ο χώρος της μονής χαρακτηρίζεται από ανυπέρβλητο φυσικό κάλος και είναι χτισμένη στο μυχό ενός όρμου, του Πανόρμου απ’ όπου πήρε και το όνομά της. Χρόνος παραμονής μας όπου θα προσκυνήσουμε το θαυματουργό προστάτη της Σύμης, την ασημοντυμένη εικόνα του Ταξιάρχη Μιχαήλ. Στην συνέχεια και μετά το ευλαβές προσκύνημα μας αναχωρούμε με το καραβάκι με προορισμό την μοναδική ΣΥΜΗ. Καθώς το πλοίο μπαίνει στο γραφικό κόλπο αντικρίζουμε τη ζωγραφιά ενός βενετσιάνικου τοπίου. Όμορφα παλιά νεοκλασικά σπίτια, πολύχρωμα, το ένα δίπλα στο άλλο ενώ πίσω τους υψώνονται οι απότομες βουνοπλαγιές. Χρόνος παραμονής μας περίπου 3 ώρες να το απολαύσουμε να ψωνίσουμε τα αναμνηστικά μας και να γευθούμε το ουζάκι μας με μεζέ το περίφημο γαριδάκι (μικρή γαριδούλα) που ψαρεύεται στην περιοχή. Επιστροφή στην Ρόδο και στο ξενοδοχείο μας.Ελεύθερος χρόνος.Διανυκτέρευση

5η μέρα...8/9/2020

Πρωινό στο ξενοδοχείο, σήμερα η ημέρα μας είναι ελεύθερη για τις τελευταίες βόλτες μας αλλά και τα τελευταία ψώνια μας στην πανέμορφη πόλη των Ιπποτών, την πόλη της Ρόδου, μέχρι το απόγευμα όπου με το πούλμαν θα μεταφερθούμε στο λιμάνι της Ρόδου για την επιβίβασή μας στο πλοίο. Διανυκτέρευση εν πλω.(17.00 αναχώρηση πλοίου)

6η μέρα...9/9/2020

Περίπου 08:00 το πρωί το καράβι μπαίνει στο λιμάνι του Πειραιά, η εκδρομή μας είναι πλέον στο τέλος της, έχουμε γυρίσει γεμάτοι αναμνήσεις και όμορφες εικόνες που μας χάρισε η πανέμορφη και μοναδική Ρόδος. Αποβίβαση από το πλοίο, επιβίβαση στο πούλμαν και με τις καλύτερες εντυπώσεις αποβιβαζόμαστε στα ίδια σημεία....

Τηλέφωνο επικοινωνίας..210 27 72 954

Κινητό. 694 45 76 719

******************************************************************