ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ

ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ

ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ

*** μόνο 13€/άτομο !!! ***

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου | Ολοήμερο μπάνιο

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Αναχώρηση 8:00 το πρωί από το ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ και 8:30 από την ΟΜΟΝΟΙΑ και κατευθυνόμαστε προς Λουτρά Ωραίας Ελένης χωρίς ενδιάμεση στάση. Θα παραμείνουμε στα Λουτρά Ωραίας Ελένης για μπάνιο, καφέ και φαγητό περίπου 6 ώρες. Νωρίς το απογευματάκι θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για Αθήνα.

Τηλ. κρατήσεων: 210 27 72 954

Κινητό: 697 22 22 563

 

Πληροφορίες για Λουτρά Ωραίας Ελένης

Τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, είναι ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό με πεντακάθαρα και καταγάλανα νερά, γνωστό για τα ιαματικά λουτρά του, ιδανικά για αρθρίτιδα και ρευματισμούς. Εκεί ο μύθος λέει ότι έκανε τα μπάνια της η βασίλισσα της Σπάρτης, η Ωραία Ελένη, σύζυγος του Μενελάου και αφορμή του Τρωικού Πολέμου, εξ’ ου και το όνομα του χωριού. Το χωριό βρίσκεται 9 χλμ νότια από τον Ισθμό της Κορίνθου και απέχει 83 χλμ από την Αθήνα.

Στον οικισμό των Λουτρών της Ωραίας θα βρείτε 2 υπέροχες παραλίες. Η παραλία του χωριού έχει βότσαλο και άμμο και σχετικά κρύα νερά. Στις ταβέρνες και στα τουριστικά μαγαζιά του χωριού θα βρείτε ότι χρειάζεστε. Όπως και στους περισσότερους παραθαλάσσιους οικισμούς του νομού Κορινθίας, στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, τα νερά είναι πεντακάθαρα με έντονο γαλανό χρώμα που κάνουν αντίθεση με τα μικρά λευκά βότσαλα. Η κεντρική παραλία του οικισμού είναι κατά τόπους οργανωμένη, ενώ πάνω από την πλαζ θα βρείτε πολλές επιλογές σε εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες και beach bar.

 

TΑ  ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19:  

  • 85% ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ
  • Όλα τα οχήματά μας έρχονται με έγγραφο απολύμανσης πρίν από κάθε μετακίνηση
  • Όλα τα οχήματα  διαθέτουν αντισηπτικό για τη χρήση του σε κάθε είσοδο
  • Η μάσκα για τις μετακινήσεις είναι υποχρεωτική για τους επιβαίνοντες. ΟΛΟΙ υποχρεούνται να φέρουν μασκα  και να τη χρησιμοποιήσουν 
  • Χειρολαβές, πλαστικά μέρη κλπ απολυμαίνονται σε ΚΑΘΕ έξοδο των επιβατών, από τον οδηγό, με αντισηπτικό
Πίσω