ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΡΑΘΩΝΑ - ΝΑΥΠΛΙΟ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΡΑΘΩΝΑ - ΝΑΥΠΛΙΟ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΡΑΘΩΝΑ - ΝΑΥΠΛΙΟ

*** 15€/άτομο !!! ***

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου | Ημερήσια Εκδρομή

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Αναχώρηση 7:30 το πρωί από το ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ και 8:00 από την ΟΜΟΝΟΙΑ και μετά από ενδιάμεση στάση στον Ισθμό καταλήγουμε για μπάνιο, στην παραλία ΚΑΡΑΘΩΝΑ. Συνεχίζουμε για το πανέμορφο Ναύπλιο όπου θα έχουμε φαγητό (προεραιτικό), βολτίτσα και καφεδάκι.

Το απογευματάκι κατά τις 5 με 6 παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα.

 

Τηλ. κρατήσεων: 210 27 72 954

Κινητό: 697 22 22 563

 

Πληροφορίες για ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΡΑΘΩΝΑ

Πρόκειται για την μεγαλύτερη παραλία του Ναυπλίου, και είναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία. Το τοπίο που θα αντικρίσετε όταν φτάσετε θα είναι μαγευτικό καθώς την παραλία αγκαλιάζει το “πράσινο” με κατάφυτα δέντρα. 

Πληροφορίες για ΝΑΥΠΛΙΟ

Ρομαντισμός, αρχοντιά και πολυτέλεια. Στην Πελοπόννησο θα συναντήσετε μια ζωντανή πόλη–μουσείο, που ανυπομονεί να σας συστήσει τους θησαυρούς της! Κεραμιδένιες στέγες, γκρίζα πέτρα, γαλαζοπράσινη θάλασσα. Το περίφημο Μπούρτζι, η Ακροναυπλία, το Παλαμήδι. Μια πόλη-καλλονή. Κάστρα και νεοκλασικά κτήρια, παλιές γειτονιές, πεζόδρομοι και μεγάλες πλατείες. Μια πόλη που ξεχειλίζει από ζωή, που διατηρεί τους θρύλους του παρελθόντος και σας παρασύρει στη μυστηριακή της ατμόσφαιρα. Η «Νάπολη της Ανατολής» των Βενετών, η πρώτη επίσημη πρωτεύουσα της Ελλάδας το 1828. Μια πόλη, όπου θα θέλετε να μείνετε για πάντα!

 

TΑ  ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19:  

  • 85% ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ
  • Όλα τα οχήματά μας έρχονται με έγγραφο απολύμανσης πρίν από κάθε μετακίνηση
  • Όλα τα οχήματα  διαθέτουν αντισηπτικό για τη χρήση του σε κάθε είσοδο
  • Η μάσκα για τις μετακινήσεις είναι υποχρεωτική για τους επιβαίνοντες. ΟΛΟΙ υποχρεούνται να φέρουν μασκα  και να τη χρησιμοποιήσουν 
  • Χειρολαβές, πλαστικά μέρη κλπ απολυμαίνονται σε ΚΑΘΕ έξοδο των επιβατών, από τον οδηγό, με αντισηπτικό
Πίσω