ΠΑΡΚΟ ΠΑΥΛΙΑΝΗΣ –  ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ

ΠΑΡΚΟ ΠΑΥΛΙΑΝΗΣ –  ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ

 

ΠΑΡΚΟ ΠΑΥΛΙΑΝΗΣ –  ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ

***18€/άτομο ***

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου- Ημερήσια εκδρομή

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

 

Αναχώρηση 7:30 από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ και 8:00 από ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά από τα Hondos Center .

Ύστερα από μία ενδιάμεση στάση για ξεμούδιασμα, θα φτάσουμε στο μαγευτικό πάρκο της Παύλιανης. Εκεί θα έχουμε άφθονο χρόνο για τον καφέ μας στην καφετέρια που βρίσκεται στην είσοδο του πάρκου, αλλά και για όσους θέλουν να περπατήσουν και να εξερευνήσουν το μοναδικό αυτό πάρκο αναψυχής .

Αφού απολαύσουμε την φύση θα κατέβουμε στο χωριό της Παύλιανης για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικά) αλλά και να απολαύσουμε τις δημιουργίες των παιδιών του δημοτικού σχολείου της Παύλιανης που ομορφαίνουν το τοπίο με έναν μοναδικό τρόπο.

Κατόπιν θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν και θα συνεχίσουμε την εκδρομή μας για την επόμενη στάση, την όμορφη Αμφίκλεια. Στην κεντρική πλατεία θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφθούμε το Μουσείο Άρτου και παλαιών επαγγελμάτων, αλλά και να απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ στην γεμάτη πλατάνια γραφική πλατεία της Αμφίκλειας.

Παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής θα κάνουμε την τελευταία μας στάση γι΄ αυτή την εκδρομή για να γυρίσουμε τέλος στην Αθήνα πλουσιότεροι σε όμορφες και μοναδικές εικόνες.

 

Τηλ. Κρατήσεων: 210 27 72 954
Κινητό: 697 22 22 563

 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ  

Προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς, ισχύει:

 • Πιστοποιητικό εμβολιασμού
 • Πιστοποιητικό νόσησης
 • Για ανεμβολίαστους
 1. Εργαστηριακό rapid test έως 48 ώρες πριν το ταξίδι για τους ενηλίκους και τους ανηλίκους 12-17 ετών .
 2. Self test για τους ανηλίκους 5-11 ετών

TΑ  ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19:  

 • 85% ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ
 • Όλα τα οχήματά μας έρχονται με έγγραφο απολύμανσης πριν από κάθε μετακίνηση
 • Όλα τα οχήματα  διαθέτουν αντισηπτικό για τη χρήση του σε κάθε είσοδο
 • Η μάσκα για τις μετακινήσεις είναι υποχρεωτική για τους επιβαίνοντες. ΟΛΟΙ υποχρεούνται να φέρουν μάσκα  και να τη χρησιμοποιήσουν 
 • Χειρολαβές, πλαστικά μέρη κλπ απολυμαίνονται σε ΚΑΘΕ έξοδο των επιβατών, από τον οδηγό, με αντισηπτικό.
 • Σε περίπτωση αδυναμίας κάποιου εκδρομέα προσέλευσης σε εκδρομή λόγω covid, το γραφείο οφείλει να ζητήσει αποδεικτικό διάγνωσης (θετικό τέστ), και εφαρμόζεται πλήρης επιστροφή χρημάτων στο ακέραιο.
 • Σε περίπτωση άρνησης τήρησης των υγειονομικών οδηγιών που έχουν θεσπιστεί από τους φορείς, ο/η συνοδός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες μέσω των αρχών, ωστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των υπολοίπων επιβατών. Σε τέτοια περίπτωση, ο επιβάτης απομακρύνεται υποχρεωτικά από τις αστυνομικές αρχές, ακολουθείται η νόμιμη οδός, και καμία επιστροφή χρημάτων δεν οφείλεται από το γραφείο.
 • Όλοι οι συνοδοί και οδηγοί του γραφείου, γνωριζουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας, και προσέρχονται στην κάθε εκδρομή έχοντας τηρήσει τις οδηγίες των φορέων που αφορούν τους εργαζόμενους στον τομέα τους.

 

Πίσω