ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

***Από 17€/άτομο ***

Από Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή έως 06 Ιανουαρίου

 Ημερήσια εκδρομή

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

 

Αναχώρηση από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ και από ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά από τα Hondos Center .

Αφού κάνουμε τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και καφέ φτάνουμε στην ολοστόλιστη πόλη των Τρικάλων και τον Μαγευτικό Μύλο των ξωτικών που μετά από έναν δύσκολο χρόνο θα είναι ξανά έτοιμος να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους.

Για 10η χρονιά ‘ο Μύλος των ξωτικών’ επανέρχεται με ανανεωμένη θεματολογία και με αναδιαμόρφωση του πάρκου για να χαρίσει σε όλους μας στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μια νέα ιστορία θα μας ταξιδέψει σε ένα κόσμο παραμυθένιο και μαγικό.

Θα είναι απολύτως προσαρμοσμένος στα υγειονομικά πρωτόκολλα της περιόδου και εντελώς ευθυγραμμισμένος με την κλιματική αλλαγή το θέμα του είναι «Ο Θρύλος του Ιππότη των Χριστουγέννων» και συνίσταται σε 4 ιππότες στοιχείων της φύσης: ανακύκλωσης, νερού, δάσους και ενέργειας.

Ιππότες μιας άλλης εποχής εμφανίσθηκαν και φύλαξαν τον αγαπημένο μας Μύλο από τους ¨εισβολείς¨. Φιλοξενήθηκαν στο  παραμυθένιο Κάστρο που δημιούργησε ο Άη Βασίλης με τα ξωτικά και θα μας συντροφεύσουν τα φετινά Χριστούγεννα στην πόλη των Τρικάλων. Οι ειρηνικοί και ευγενικοί Ιππότες θα μας αφηγηθούν μια ιδιαίτερη, ανθρώπινη και συγκινητική ιστορία με αξίες και ιδανικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Μέσα από τις παραμυθένιες ιστορίες των Ιπποτών θα μάθουμε για τις συνέπειες της κλιματικής κρίσης, αλλά και για τους τρόπους και τις συνήθειες που πρέπει να αποκτήσουμε έτσι ώστε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές έναν βιώσιμο πλανήτη που τους αξίζει.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, εκτός από τη συμμετοχή στο νεοσύστατο FUN PARK του Μύλου, προαιρετικά φυσικά!

Φαγητό για όσους επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν στην πόλη των Τρικάλων, αφού για όσους δεν έχουν πάει, τα Τρίκαλα προσφέρουν πολυάριθμα μαγαζιά, ταβέρνες, εστιατόρια και καφετέριες, και όλα θα είναι δίπλα σας!

Αργά το απόγευμα θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής με τις ενδιάμεσες στάσεις μας και φτάνοντας στην Αθήνα θα έχουμε συντροφιά τις ομορφότερες εικόνες της ημέρας !!!

 

Τηλ. Κρατήσεων: 210 27 72 954
Κινητό: 697 22 22 563

 

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :

Παιδιά εώς 12 ετών: 17€

Άνεργοι και Φοιτητές: 20€

Παιδιά άνω των 12 ετών και Ενήλικες : 23€

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ :

 • Πιστοποιητικό εμβολιασμού
 • Πιστοποιητικό νόσησης
 • Τα παιδιά εισέρχονται με Self test

 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ  

Προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς, ισχύει:

 • Πιστοποιητικό εμβολιασμού
 • Πιστοποιητικό νόσησης
 • Για ανεμβολίαστους
 1. Εργαστηριακό rapid test έως 48 ώρες πριν το ταξίδι για τους ενηλίκους και τους ανηλίκους 12-17 ετών .
 2. Self test για τους ανηλίκους 5-11 ετών

TΑ  ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19:  

 • 85% ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ
 • Όλα τα οχήματά μας έρχονται με έγγραφο απολύμανσης πριν από κάθε μετακίνηση
 • Όλα τα οχήματα  διαθέτουν αντισηπτικό για τη χρήση του σε κάθε είσοδο
 • Η μάσκα για τις μετακινήσεις είναι υποχρεωτική για τους επιβαίνοντες. ΟΛΟΙ υποχρεούνται να φέρουν μάσκα  και να τη χρησιμοποιήσουν 
 • Χειρολαβές, πλαστικά μέρη κλπ απολυμαίνονται σε ΚΑΘΕ έξοδο των επιβατών, από τον οδηγό, με αντισηπτικό.
 • Σε περίπτωση αδυναμίας κάποιου εκδρομέα προσέλευσης σε εκδρομή λόγω covid, το γραφείο οφείλει να ζητήσει αποδεικτικό διάγνωσης (θετικό τέστ), και εφαρμόζεται πλήρης επιστροφή χρημάτων στο ακέραιο.
 • Σε περίπτωση άρνησης τήρησης των υγειονομικών οδηγιών που έχουν θεσπιστεί από τους φορείς, ο/η συνοδός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες μέσω των αρχών, ωστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των υπολοίπων επιβατών. Σε τέτοια περίπτωση, ο επιβάτης απομακρύνεται υποχρεωτικά από τις αστυνομικές αρχές, ακολουθείται η νόμιμη οδός, και καμία επιστροφή χρημάτων δεν οφείλεται από το γραφείο.
 • Όλοι οι συνοδοί και οδηγοί του γραφείου, γνωριζουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας, και προσέρχονται στην κάθε εκδρομή έχοντας τηρήσει τις οδηγίες των φορέων που αφορούν τους εργαζόμενους στον τομέα τους.

 

Πίσω