ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΜΑΥΓΕΥΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΜΑΥΓΕΥΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

 

***160€/ Άτομο σε δίκλινο με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ και Réveillon !!!  ***

 

3ήμερη Χριστουγεννιάτικη εκδρομή

Παρασκευή 24/12 – Κυριακή 26/12

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΔΙΟΝ-ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

Ξεκινώντας το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων από Αθήνα και αφού κάνουμε τις απαραίτητες στάσεις μας, θα φτάσουμε στο υπέροχο αρχαιολογικό πάρκο του Δίου. Αποτελούσε την κατ’ εξοχήν ιερή πόλη των Μακεδόνων και τον ιερό χώρο του Δία στην περιοχή του Ολύμπου και έφτασε σε μεγάλη ακμή κατά τους ελληνιστικούς χρόνους, αλλά και στα ρωμαϊκά χρόνια, καθώς ήταν μια από τις πρωιμότερες αποικίες των Ρωμαίων στον μακεδονικό χώρο. Αφού ολοκληρώσουμε την εξερεύνηση μας στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο του Δίου, θα πάμε για να γευματίσουμε. Προς το απογευματάκι θα γίνει η άφιξή μας στο ξενοδοχείο  ( Poseidon Palace **** ) που θα μας φιλοξενήσει για το τριήμερο μας. Αργότερα αφού τακτοποιηθούμε και ξεκουραστούμε θα κατέβουμε στην σάλα του ξενοδοχείου για να απολαύσουμε το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική σύμφωνα με το εορταστικό πρόγραμμα.

 

2η μέρα ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ξυπνώντας το πρωί και αφού πάρουμε το πρωινό μας θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο και θα ξεκινήσουμε την βόλτα μας για την στολισμένη νύφη του Θερμαϊκού, την πανέμορφη Θεσσαλονίκη. Θα αρχίσουμε την περιήγηση μας από τον  ναό του Αγίου Δημητρίου, την Άνω Πόλη και το Επταπύργιο. Θα καταλήξουμε στον Λευκό πύργο που από εκεί θα ξεχυθούμε στις όμορφες γειτονιές της συμπρωτεύουσας για περίπατο και καφέ. Αφού γευματίσουμε, ψωνίσουμε και πάρουμε και τα φανταστικά γλυκά μας, θα μαζευτούμε για να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Βραδινό γεύμα στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.

 

3η μέρα ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ -  ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

Ξεκινώντας την ημέρα μας νωρίς το πρωί και αφού έχουμε απολαύσει το πρωινό μας θα πάρουμε τον δρόμο για την ολοστόλιστη πόλη των Τρικάλων και τον ¨Μαγευτικό Μύλο των ξωτικών¨ που μετά από έναν δύσκολο χρόνο θα είναι ξανά έτοιμος να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, εκτός από τη συμμετοχή στο νεοσύστατο FUN PARK του Μύλου, προαιρετικά φυσικά!

Φαγητό για όσους επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν στην πόλη των Τρικάλων, αφού για όσους δεν έχουν πάει, τα Τρίκαλα προσφέρουν πολυάριθμα μαγαζιά, ταβέρνες, εστιατόρια και καφετέριες, και όλα θα είναι δίπλα μας!

Αργά το απόγευμα θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας τις ενδιάμεσες στάσεις μας και αφού φτάσουμε στην Αθήνα το βραδάκι, θα είμαστε πλέον γεμάτοι και πλουσιότεροι  με όμορφες εικόνες των πιο γλυκών μας Χριστουγέννων!!! 

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
 • Ρεβεγιόν την παραμονή των Χριστουγέννων
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο Poseidon Palace ****
 • Πρωινό / Βραδινό
 • Αρχηγός / Ξεναγός

Δεν περιλαμβάνονται :

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 • Φόρος διαμονής πληρωτέος επι τόπου στο ξενοδοχείο

Τηλ. Κρατήσεων: 210 27 72 954
Κινητό: 697 22 22 563

 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ  

Προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς, ισχύει:

 • Πιστοποιητικό εμβολιασμού
 • Πιστοποιητικό νόσησης
 • Για ανεμβολίαστους
 1. Εργαστηριακό rapid test έως 48 ώρες πριν το ταξίδι για τους ενηλίκους και τους ανηλίκους 12-17 ετών .
 2. Self test για τους ανηλίκους 5-11 ετών

TΑ  ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19:  

 • 85% ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ
 • Όλα τα οχήματά μας έρχονται με έγγραφο απολύμανσης πριν από κάθε μετακίνηση
 • Όλα τα οχήματα  διαθέτουν αντισηπτικό για τη χρήση του σε κάθε είσοδο
 • Η μάσκα για τις μετακινήσεις είναι υποχρεωτική για τους επιβαίνοντες. ΟΛΟΙ υποχρεούνται να φέρουν μάσκα  και να τη χρησιμοποιήσουν 
 • Χειρολαβές, πλαστικά μέρη κλπ απολυμαίνονται σε ΚΑΘΕ έξοδο των επιβατών, από τον οδηγό, με αντισηπτικό.
 • Σε περίπτωση αδυναμίας κάποιου εκδρομέα προσέλευσης σε εκδρομή λόγω covid, το γραφείο οφείλει να ζητήσει αποδεικτικό διάγνωσης (θετικό τέστ), και εφαρμόζεται πλήρης επιστροφή χρημάτων στο ακέραιο.
 • Σε περίπτωση άρνησης τήρησης των υγειονομικών οδηγιών που έχουν θεσπιστεί από τους φορείς, ο/η συνοδός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες μέσω των αρχών, ωστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των υπολοίπων επιβατών. Σε τέτοια περίπτωση, ο επιβάτης απομακρύνεται υποχρεωτικά από τις αστυνομικές αρχές, ακολουθείται η νόμιμη οδός, και καμία επιστροφή χρημάτων δεν οφείλεται από το γραφείο.
 • Όλοι οι συνοδοί και οδηγοί του γραφείου, γνωριζουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας, και προσέρχονται στην κάθε εκδρομή έχοντας τηρήσει τις οδηγίες των φορέων που αφορούν τους εργαζόμενους στον τομέα τους.

 

 

 

Πίσω