ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ

ΒΟΛΟΣ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ – ΧΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ – ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

 

*** 145€/ Άτομο σε δίκλινο με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ και Réveillon !!!  ***

 

3ήμερη Πρωτοχρονιάτικη εκδρομή

Παρασκευή 31/12 – Κυριακή 02/01

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1η μέρα: Αθήνα – Νέα Ιωνία – Βόλος

Ξεκινώντας το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς από Αθήνα και αφού κάνουμε τις απαραίτητες στάσεις θα φτάσουμε στην πιο φημισμένη γειτονιά του Βόλου, τη Νέα Ιωνία. Εκεί θα κάνουμε βόλτες στα στενά της αλλά και θα επισκεφτούμε και τα περιβόητα τσιπουράδικά της. Φεύγοντας και φτάνοντας στον πανέμορφο και μαγευτικό Βόλο, που καταφέρνει να συνδυάσει φανταστικά το βουνό με την θάλασσα, θα  βρεθούμε στο ξενοδοχείο μας ( Park Hotel ****)  για να τακτοποιηθούμε για ξεκούραση ή για βόλτα στην στολισμένη αγορά του Βόλου. Το βράδυ θα μαζευτούμε στην σάλα του ξενοδοχείου για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και να υποδεχθούμε το 2022.

2η μέρα: Βόλος  – Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου – Χάνια – Μακρυνίτσα

Αφού ξυπνήσουμε μετά την άφιξη του καινούργιου χρόνου και πάρουμε το πρωινό μας, αν μας το επιτρέπει ο καιρός, θα πάρουμε το δρόμο για το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου. Εκεί θα έχουμε χρόνο για ski, snowboard,για να απολαύσουμε ένα ζεστό ρόφημα  ( προαιρετικά ) ή ακόμα και να παίξουμε χιονοπόλεμο με τους δικούς μας ανθρώπους. Μόλις μαζευτούμε θα κατηφορίσουμε προς τα Χάνια για να γευματίσουμε (προαιρετικά). Τέλος παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο μας και περνώντας και από την Πορταριά, θα επισκεφτούμε την Μακρυνίτσα για να αγοράσουμε τα ξακουστά γλυκά της και για τον απογευματινό μας καφέ (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, βραδινό και ελεύθερος χρόνος για να δούμε το νυχτερινό Βόλο.  

3η ημέρα Βόλος – Τρίκαλα – Μύλος των Ξωτικών

Μόλις τελειώσουμε το πρωινό μας και τακτοποιήσουμε τα πράγματα μας στο πούλμαν θα συνεχίσουμε την εκδρομή μας για τα Τρίκαλα και τον ονειρεμένο Μύλο των Ξωτικών, που μετά από έναν δύσκολο χρόνο θα είναι έτοιμος ξανά για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, εκτός από τη συμμετοχή στο νεοσύστατο FUN PARK του Μύλου, προαιρετικά φυσικά!

Φαγητό για όσους επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν στην πόλη των Τρικάλων, αφού για όσους δεν έχουν πάει, τα Τρίκαλα προσφέρουν πολυάριθμα μαγαζιά, ταβέρνες, εστιατόρια και καφετέριες, και όλα θα είναι δίπλα μας!

Αργά το απόγευμα θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας τις ενδιάμεσες στάσεις μας και αφού φτάσουμε στην Αθήνα το βραδάκι θα αισθανθούμε σίγουρα πλουσιότεροι με τις πιο όμορφες εικόνες και αναμνήσεις που μαζέψαμε για το ξεκίνημα μιας νέας, καλύτερης  χρονιάς.

 

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
 • Ρεβεγιόν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο Park Hotel Volos ****
 • Πρωινό / Βραδινό
 • Αρχηγός / Ξεναγός

Δεν περιλαμβάνονται :

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 • Φόρος διαμονής πληρωτέος επι τόπου στο ξενοδοχείο

Τηλ. Κρατήσεων: 210 27 72 954
Κινητό: 697 22 22 563

 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ  

Προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς, ισχύει:

 • Πιστοποιητικό εμβολιασμού
 • Πιστοποιητικό νόσησης
 • Για ανεμβολίαστους
 1. Εργαστηριακό rapid test έως 48 ώρες πριν το ταξίδι για τους ενηλίκους και τους ανηλίκους 12-17 ετών .
 2. Self test για τους ανηλίκους 5-11 ετών

TΑ  ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19:  

 • 85% ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ
 • Όλα τα οχήματά μας έρχονται με έγγραφο απολύμανσης πριν από κάθε μετακίνηση
 • Όλα τα οχήματα  διαθέτουν αντισηπτικό για τη χρήση του σε κάθε είσοδο
 • Η μάσκα για τις μετακινήσεις είναι υποχρεωτική για τους επιβαίνοντες. ΟΛΟΙ υποχρεούνται να φέρουν μάσκα  και να τη χρησιμοποιήσουν 
 • Χειρολαβές, πλαστικά μέρη κλπ απολυμαίνονται σε ΚΑΘΕ έξοδο των επιβατών, από τον οδηγό, με αντισηπτικό.
 • Σε περίπτωση αδυναμίας κάποιου εκδρομέα προσέλευσης σε εκδρομή λόγω covid, το γραφείο οφείλει να ζητήσει αποδεικτικό διάγνωσης (θετικό τέστ), και εφαρμόζεται πλήρης επιστροφή χρημάτων στο ακέραιο.
 • Σε περίπτωση άρνησης τήρησης των υγειονομικών οδηγιών που έχουν θεσπιστεί από τους φορείς, ο/η συνοδός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες μέσω των αρχών, ωστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των υπολοίπων επιβατών. Σε τέτοια περίπτωση, ο επιβάτης απομακρύνεται υποχρεωτικά από τις αστυνομικές αρχές, ακολουθείται η νόμιμη οδός, και καμία επιστροφή χρημάτων δεν οφείλεται από το γραφείο.
 • Όλοι οι συνοδοί και οδηγοί του γραφείου, γνωριζουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας, και προσέρχονται στην κάθε εκδρομή έχοντας τηρήσει τις οδηγίες των φορέων που αφορούν τους εργαζόμενους στον τομέα τους.

 

 

Πίσω